3 voordelen van Workero

Werk 1 dag gratis in een Workero-locatie naar keuze

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je een unieke code t.w.v. €20 die je recht geeft op een dag gratis coworking in een van onze locaties.

Workero is een platform waarop bedrijven hun kantoorruimte delen. Met 30 locaties verspreid over België (en nieuwe toevoegingen elke week) is de kans groot dat er een Workero locatie in jouw buurt is. 

1. Werk dichter bij huis

3. Ontmoet interessante professionals

Ons algoritme berekent welke leden met jouw professioneel profiel matchen. Gebruik de chat om berichten uit te wisselen met interessante profielen. Wie weet vind je zo jouw volgende klant.

2. Kies je werkplek

Coworking plek, privé-kantoor of vergaderzaal? Bedrijf X of Y? Marketing of boekhoudkundig bedrijf? Kies jouw ideale werkplek, bedrijf en sector.

0

0

Personen in ons netwerk

Connecties gemaakt

0

Werkplekken gereserveerd

De verschillende toplocaties, 24/7 toegang en het gebruiksgemak van de app zorgen ervoor dat Workero mijn favoriete werkplek provider is. Ik kan iedereen Workero aanraden!

Idriss Goossens
Oprichter PropTech Belgium

Workero is de ideale oplossing voor mijn collega's en ik. We kunnen werkplekken reserveren in bedrijven waar we anders nooit zouden komen. De app is bovendien super gebruiksvriendelijk.  

Sarah Van Diesel
Oprichtster Social Media Voor Bedrijven

© 2020 Workero. Alle rechten voorbehouden.

Ontvang nu je voucher t.w.v. €20

Waar wacht je nog op?