THE place to connect and develop

Wat maakt de InQbet Campus uniek?


De InQbet Campus is ontworpen om creativiteit en samenwerking te bevorderen door een moderne en dynamische ruimte te bieden waar medewerkers en externe partners naadloos kunnen samenwerken. De unieke combinatie van moderne faciliteiten, de nadruk op duurzaamheid en de focus op samenwerking en innovatie maken van de InQbet Campus een unieke ruimte die Procter & Gamble onderscheidt in de consumptiegoederenindustrie.

Over Workero & Innovation Dawn

LIVE STREAMING

WEBINAR 


PODCAST ROOM

AV-mogelijkheden

De InQbet Campus biedt een breed scala aan AV-mogelijkheden voor presentaties, gezamenlijke vergaderingen en virtuele evenementen. Met toegewijde AV-technici en geavanceerde technologie zorgen we voor een naadloze en boeiende ervaring voor alle deelnemers.

STUDIO-OPSTELLING

EVENEMENTEN

Temselaan 100, 1853 Grimbergen | +32 02 43 108 07 |

 procterandgamble@workero.com 

Terms and conditions  ◦  Privacy policy
@ Workero 2023 All rights reserved

Workero en haar partnerbedrijf Innovation Dawn transformeren zakelijke kantoorruimte in bruisende innovatieruimtes waar mensen samen kunnen werken en innoveren.

Wij versnellen uw groei en schaalbaarheid door innovatie en relatievorming te faciliteren.

Workero & Innovation DawnStories


Met moderne faciliteiten en veelzijdige ruimtes is de InQbet Campus een ideale locatie voor bedrijfsbijeenkomsten, workshops, meetings en evenementen. De campus biedt een unieke omgeving die creativiteit en samenwerking bevordert, waardoor het een uitstekende keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een dynamische en innovatieve ruimte voor hun volgende bijeenkomst.

The InQbet

Campus

Ontdek ons: 360 TourContacteer ons

De InQbet Campus beschikt over meerdere vergaderzalen, evenementenruimtes en cateringmogelijkheden. De campus is een veelzijdige locatie voor evenementen en bedrijfsbijeenkomsten.

- InQbet Locatie: 250 personen
- Belangrijkste vergaderzaal: 150 personen
- Lotuszaal: 20 personen
- Iriszaal: 10 personen
- Parkeren (gratis): 150
- Catering tot 250 personen

Totale capaciteit

De InQbet Campus biedt cateringopties voor evenementen zoals broodjeslunches, koude en warme buffetten, cocktails en recepties. Het menu bevat hoogwaardige ingrediënten en is geschikt voor verschillende dieetwensen.

Catering opties

U kunt eenvoudig online seminars, workshops en presentaties organiseren met interactieve functies zoals polls, chat en vraag- en antwoordsessies.

Onze live streaming dienst biedt de mogelijkheid om evenementen, conferenties en optredens in real-time via het internet uit te zenden naar een wereldwijd publiek.

Onze podcastruimte biedt de mogelijkheid om met professionele apparatuur audio-inhoud van hoge kwaliteit op te nemen in een geluiddichte omgeving.

Ontdek onze volledig uitgeruste studio, inclusief camera's, verlichting en geluidsapparatuur, voor professionele fotografie en videoproductie.

U kunt een breed scala aan evenementen organiseren, van zakelijke vergaderingen tot sociale bijeenkomsten, met aanpasbare ruimtes naast een speciale planning voor evenementen.

Ondersteuning voor vergaderingen en evenementen

Onze middelen voor vergaderingen en evenementen omvatten flexibele evenementenruimtes, moderne AV-apparatuur, aanpasbare verlichting en een full-service cateringteam, dat alles biedt wat nodig is voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten, conferenties, sociale evenementen en meer. Onze ervaren evenementenplanners zorgen ervoor dat elk detail wordt verzorgd, van opbouw tot afbraak, voor een naadloze en gedenkwaardige evenementervaring.

 • TOEGANG VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKTE 
 • MOBILITEIT
 • RECEPTIE
 • WI-FI TOEGANG ( 500 Mbps )
 • PARKEREN
 • CAFETERIA
 • KOPIE & PRINT SERVICE
 • INTERNE CATERING
 • NATUURLIJK LICHT
 • HOGE PLAFONDS
 • BEVEILIGING

Soorten evenementen

Ons aanbod is geschikt voor een breed scala aan evenementen, van conferenties, seminars, grote congressen, netwerkevenementen, productlanceringen en recepties. We verzorgen ook beurzen en workshops, allemaal ondersteund door ons ervaren event planning team en top-of-the-line middelen om een succesvol en impactvol evenement te garanderen.

IRIS ZAAL

LOTUS ZAAL

EVENEMENTENRUIMTE

Verschillende opties

De InQbet Campus biedt een breed scala aan AV-mogelijkheden voor meeslepende presentaties, gezamenlijke vergaderingen en virtuele evenementen. Met toegewijde AV-technici en geavanceerde technologie zorgen we voor een naadloze en boeiende ervaring voor alle deelnemers.

TOTALE CAMPUS

De Lotus-vergaderzaal, gelegen op de eerste verdieping, is een directiekamer die plaats biedt aan maximaal 20 personen in een ruimte van 75 vierkante meter.

De InQbet Event Room, gelegen op de begane grond, biedt een ruime locatie voor het organiseren van evenementen met een capaciteit van maximaal 150 gasten.

De Iris Meeting Room, gelegen op de eerste verdieping, is een boardroom die plaats biedt aan maximaal 10 deelnemers op een oppervlakte van 50 vierkante meter.

Onze InQbet Campus biedt een breed scala aan ruimtes te huur aan, voor verschillende soorten evenementen en groottes, en ons ervaren team werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte aanbiedingen te maken die passen bij hun specifieke behoeften en voorkeuren.

ZIJ KOZEN INQBET CAMPUS VOOR HUN EVENEMENTEN